Årets störtsta #svapub den 7 oktober

svapub

Denna höst är det äntligen dags igen för den nationella konferenen Symposium för lärare i svenska som andraspråk, som Nationellt Centrum för svenska som andraspråk arrangerar vart tredje år. Konferensen är redan fullbokad. Vi har därför glädjen att bjuda in alla som kommer att delta och även alla som har möjlighet att vara i Stockholm den 7 oktober, men som inte fått plats på konferensen, till årets största #svapub arrangerat av Riksförbundet Lärare i svenska som andraspråk.

Eventet är en så kallad pedagogisk pub som bäst kan beskrivas som en informell pedagogisk träff öppen för alla som intresserar sig för att diskutera pedagogik och i det här fallet är svaämnet temat som samlar oss. Ta chansen och nätverka med andra pedagoger och skolledare i avslappnad miljö, oavsett om du dagen efter kommer att delta i konferensen eller ej.

Save the date!

Mer info kommer löpande, följ och anmäl ditt intresse via svapubens facebooksida!

Det här inlägget postades i Sva-lärare, Symposium 2015 och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.