Medlemskap

Som medlem i SVARIKS får du vår tidning Lisetten 4 gånger per år. Medlemskapet sträcker sig från januari till december.  Blir du medlem under perioden oktober till december gäller ditt medlemsskap även för kommande år!

Håll också koll på våra digitala kanaler för information om event, föreläsningar eller annat spännande från SVA-världen!

Alla som möter flerspråkiga barn, ungdomar och vuxna och är intresserade av ämnet svenska som andraspråk är välkomna som medlemmar.

Vi garanterar dig att vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning GDPR. För mer information om vad den innebär för dig som medlem ber vi dig läsa vår integritetspolicy som du hittar här. 

Vi önskar dig varmt välkommen!

För att bli medlem i SVARIKS kan du registrera dig själv här på hemsidan. Följ länken för ordinarie medlemskap alternativt prenumeration och fyll i dina uppgifter. För privatpersoner är avgiften 280 kr för enskild medlem och 120 kr för dig som är student eller pensionär. När din medlemsavgift är betald är ditt medlemsskap aktivt. En prenumeration kostar 460 kr och kan beställas av skolor, bibliotek, organisationer eller liknande som önskar prenumerera på Lisetten.

Ordinarie medlemskap

Prenumeration

Vid frågor angående medlemskap eller prenumeration, kontakta medlem@svariks.se