Stockholms LiSA välkomnar dig till en författarträff med Sara Lövestam, SFI-lärare och författare

Sara

I år har hon släppt deckaren Sanning med Modifikation, första delen i en planerad serie som handlar om den papperslösa detektiven Kouplan samt en lättläst version av samma bok med titeln Flicka försvunnen.
Nyligen har även den andra delen med detektiv Kouplan släppts Önska kostar ingenting och även den kommer att komma som lättläst i vår. Lövestam är också författare till omtalade Grejen med verb-grammatik som du aldrig har sett den förut.

Sara kommer att prata om språkutveckling och digital kompetens, svenskans egenheter och språkundervisning samt sina erfarenheter från SFI-läraryrket. Hon berättar även om arbetet med sin lättlästa roman Flicka försvunnen. Hur gick det att skriva en och samma bok i två versioner?
Vi avslutar samtalet med frågor från publiken.

När: Torsdag 3 december, kl 18.
Var: Vårby bibliotek, Vårby alle 26, 143 40 Vårby
Biblioteket ligger i Huddinge kommun. Ta T-bana röd linje mot Norsborg och kliv av i Vårby gård.
Från Huddinge går många bussar.
Biblioteket ligger mitt på torget och byggnaden har en stor upplyst skylt.
Anmälan till: lena.gronlund@huddinge.se

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.