Inbjudan till seminarium 22 september 2015

Stockholms lokalförening bjuder in till ett intressant seminarium

Världens röster – språk och kultur genom litteratur

Välkommen till Sundbyberg 22 september 1200 – 1630. Du anmäler dig via webbplatsen www.denglobalaskolan.se.

Den mesta litteratur som skrivs i världen förblir okänd för svenska läsare. Litteraturen rymmer erfarenhet och kunskap som vidgar våra vyer och låter oss möta andra människor. Genom att lyfta en mängd berättelser utmanar vi våra fördomar och privilegier. I seminariet får du ta del av hur världslitteraturen kan främja språkutveckling och interkulturell förståelse. Våra inbjudna författare tar upp vikten av det fria ordet och konsekvenserna av när yttrandefriheten hotas.

Mer information och program för dagen finner du om du klickar här Inbjudan Världens röster 22 sep

Det här inlägget postades i Stockholm. Bokmärk permalänken.