Dags för årsmöte!

Medlemmar och nya medlemmar från hela landet hälsas varmt välkomna till årsmöte lördagen den 18 april i Stockholm.

Camilla Alvarez Cea

Camila Alvarez Cea

Eva Skowronski

Eva Skowronski

Årsmötet är en möjlighet att få insyn i Riksförbundets arbete under det gångna året, träffa andra medlemmar och påverka vilken riktning förbundet ska ta kommande år. Det är dessutom så klart ett ypperligt tillfälle till kompetensutveckling och nätverkande.

Innan själva årsmötet mellan 10:00 och 12:00 kommer vi att lyssna till två högst relevanta föredrag. Den första är en presentation av boken ”Inte en främling” – en samling personliga berättelser om ämnen som identitet, diskriminering, antiziganism och rasism av Camila Alvarez Cea från Teskedsorden. Den andra föreläsningen ges av Eva Skowronski, doktor i migrationsvetenskap vid Lunds universitet och handlar om vilka hinder och möjligheter finns det för nyanlända elever att bli inkluderade i olika sociala gemenskaper i skolan? Vad kan själva mottagningssystemet ha för konsekvenser för inkluderingen?

Här finns ytterligare information och berätta gärna för dina kollegor om årsmötet med hjälp av informationsbladet som du kan ladda ner och skriva ut: LiSA Årsmöte 18 april 2015

Platsen är Åsö vuxengymnasium, Sal B17 (Blekingegatan 55, Stockholm) T-bana: Skanstull. Deltagande är så klart gratis och ingen föranmälan krävs. 

Varmt Välkomna!

Det här inlägget postades i Riksförbundet, Uncategorized. Bokmärk permalänken.