Lisetten 1/15: Mottagande av nyanlända elever

Lisetten1:15

Nu är årets första nummer av Lisetten ute och temat den här gången är temat mottagande av nyanlända elever.

Läs om mottagandet i bland annat Mölndal, Trollhättan och Stockholm. Dessutom berättar Sara Markström om hur mottagandet av ensamkommande ungdomar fungerar i Umeå och Andrés Brink Pinto på Skolinspektionen svarar på frågor om den granskning av utbildning för nyanlända elever som han ledde 2014. Som vanligt recenserar vi också aktuella böcker. I detta nummer hittar du även vår verksamhetsberättelse för 2014 samt kallelse till årsmötet 2015.

Ladda ner ett smakprov av Lisetten 1/15 här!

Alla medlemmar får Lisetten hem på posten. Om du inte är medlem ännu kan du bli det via den här länken.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.