Gör som ministern – läs Lisetten!

NCkonf3

Gymnasie- och kunskapslyftsminister Aida Hadžialić får en bunt Lisetten av Matilda von Bahr, styrelseledamot i Riks-LiSA.

Den 29–30 januari ordnades konferensen ”Språkintroduktion – organisation, undervisning och bedömning” i Stockholm och Riksförbundet lärare i svenska som andraspråk fanns självklart på plats. Många blev medlemmar direkt via vårt medlemsformulär. Vi fick även tillfälle att lämna över några nummer av vår medlemstidning Lisetten till gymnasie- och kunskapslyftsminister Aida Hadžialić, en av talarna på konferensen. Stort tack till alla som kom förbi vårt bort och välkomna alla nya medlemmar!

NCkonf

Daniel Wernegren, undervisningsråd på Skolverket, ville gärna läsa Lisettens temanummer om betyg & bedömning. Tidningens redaktör Annelie Drewsen överlämnade ett exemplar.

Det här inlägget postades i Lisetten, Riksförbundet. Bokmärk permalänken.