LiSA bjuder på föreläsning med Anne-Marie Körling

Anne-Marie Körling

Torsdagen den 15 maj  är du välkommen att lyssna till en gratis inspirationsföreläsning av Anne-Marie Körling om läsförståelse och språkutvecklande arbetssätt, arrangerat av LiSAs lokalförening i Stockholm. 

Lokalföreningens ordförande Anna Hedlund berättar varför de valt att bjuda in just Anne-Marie Körling och varför ämnet är relevant för lärare i svenska som andraspråk:

”Läsförståelse och språkutveckling är viktigt för alla. För oss som undervisar andraspråkselever är det särskilt viktigt att arbeta med just läsförståelsen eftersom läsningen är den säkraste vägen in i svenska språket. Anne-Marie är för oss alla en fantastisk inspiration för hur man kan arbeta med sina elever och språket. Välkommen till en spännande eftermiddag!”

Anne-Marie Körling är lärare, föreläsare, författare och driver bloggen korlingsord.se . Bland hennes böcker hittar vi ”Högläsning i praktiken” , ”Nu ler Vygotskij” samt hennes senaste bok ”Läraren inom mig”. Här talar Anne-Marie om sin senaste bok i Utbildningsradions serie ”En bok, en författare”.


 

Tid: Torsdag 15 maj kl 15.00– 18.00, eftersom lokalerna är låsta är det viktigt att vara på plats i Utbildningsradions entré kl. 14.50 för att gemensamt komma till föreläsningssalen.

Plats: Föreläsningen är på Utbildningsradion Oxenstiernsgatan 34, Stockholm

Anmäl här, senast den 12 maj.

 

Det här inlägget postades i Stockholm. Bokmärk permalänken.