Inför LiSA:s Edcamp: Josefin Barkelius

Den 26 april är det dags för Riks-LiSA:s årsmöte och på eftermiddagen bjuder vi in till Edcamp. Vi har frågat några deltagare vad de ser fram emot att diskutera. Nu har turen kommit till Josefin Barkelius, sfi-lärare på Botkyrka vuxenutbildning där hon undervisar på studieväg 2 just nu. Hon är också involverad i projekt som handlar om flippat klassrum och modersmålsstöd med digitala verktyg:

joefinJag ser fram emot att i Linköping vara med på min första Edcamp någonsin. Frågor som rör sfi och vuxenutbildning diskuterar jag gärna, till exempel med utgångspunkt i individualisering. Vad lägger vi i det begreppet? Hur gör vi? Flippat klassrum intresserar mig mycket, och hur vi med hjälp av det kan utnyttja tiden i skolan på bästa vis.

Annars tycker jag det ska bli väldigt spännande att ta del av aktuella frågor som rör svenska som andraspråk i grundskola och gymnasiet, områden jag inte är fullt lika uppdaterad på.

Josefin Barkelius

 

Vill du också komma på vår Edcamp? Läs mer här och anmäl dig på Facebook!

Det här inlägget postades i Edcamp, Riksförbundet. Bokmärk permalänken.