Inför LiSA:s Edcamp: Linda Castell

Den 26 april är det dags för Riks-LiSA:s årsmöte och på eftermiddagen bjuder vi in till Edcamp. Det är ett öppet forum där deltagarna själva föreslår ämnen att diskutera med varandra. Det brukar bli riktigt bra samtal som ger en pedagogisk energikick att ta med tillbaka till arbetet.

Vi har frågat några deltagare vad de ser fram emot att diskutera. Först ut är Linda Castell, ordförande i Riks-LiSA och utvecklingsledare i Linköpings kommun:

LindaDet här vill jag prata om: Vad använder man för bedömningsunderlag/kartläggningsmaterial försatt bedöma språknivå? På vilka grunder tar man beslut om undervisning i svenska som andraspråk? Hur samverkar lärare i svenska som andraspråk med modersmålslärare?

Linda Castell

 

Vill du också komma på vår Edcamp? Läs mer här och anmäl dig på Facebook!

Det här inlägget postades i Edcamp, Riksförbundet. Bokmärk permalänken.