Sätt extra fart på terminsstarten – bli medlem nu till halva priset!

2462608262_5477376701_o

Känner du till Riksförbundet för lärare i svenska som andraspråk? Vi består av medlemmar runt om i Sverige som arbetar med språkutveckling hos barn, ungdomar och vuxna och därmed känner ett extra engagemang för ämnet svenska som andraspråk och de flerspråkiga elevernas lärande. I vårt nätverk är det sådana frågor vi diskuterar och genom att ha ett riksförbund får vi kompetensutveckling genom kollegialt lärande och utbyte av erfarenheter. 

Vi har en uppmaning nu i terminsstarten – kom och bli medlem till halva priset!

Som medlem i LiSA får du vår tidning LiSetten 4 gånger per år och genom våra olika lokalföreningar kan du delta i olika aktiviteter på plats. Vanligtvis kostar medlemskapet 280 kr, men just behöver du bara sätta in 140 kr på på plusgiro 468 36 62-3 eller bankgiro 5653-2054 för att bli medlem. Studenter och pensionärer betalar som vanligt endast 120 kr.

Ange namn, adress, den verksamhet som du arbetar inom och ev. namn på lokalförening du vill tillhöra (Göteborgs-, Stockholms- eller Skåne-LiSA) på inbetalningskortet eller i meddelandefältet om du betalar över internet. Ditt medlemskap registreras i den lokalförening du väljer. Finns ingen lokalförening nära dig kommer ditt medlemskap ligga under Riks-LiSA. Du får LiSetten i Din brevlåda inom en vecka.

IMG_5072

Bli medlem i LiSA och delta i diskussioner med sva- och sfi-lärare från hela landet. På LiSA:s egen Edcamp i Linköping tidigare i år diskuterades bland annat hur undervisningen är organiserad på olika skolor, hur man kan undervisa i svenska som andraspråk på distans och hur samverkan med modersmålslärare kan förbättras.

 

 

Översta bild: Bassi Baba on Flickr (CC- BY 2.0)

Det här inlägget postades i Aktuellt, Riksförbundet. Bokmärk permalänken.