Felaktigt utskick av fakturor

I helgen har det skickats ut fakturor för medlemsavgifter och prenumerationer hos SVARIKS för 2019. Systemet var dock lite snabbare än kassören och skickade även till er som redan betalat er avgift för detta år. Om du vet med dig att du betalat medlemsavgiften till SVARIKS under perioden oktober – december 2018 kan du bortse från fakturan, din avgift är redan betald. Vi ber om ursäkt för förvirringen! 
Till övriga hoppas vi att ni fortfarande vill vara medlemmar i SVARIKS och betala er medlemsavgift så att vi kan arbeta för ett starkt sva-ämne och skapa roliga och givande aktiviteter för våra medlemmar. Och såklart ge ut fyra nya fantastiska nummer av Lisetten!

Med vänlig hälsning
Styrelsen för SVARIKS
Riksförbundet lärare i svenska som andraspråk

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.